Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Biologisk medisin - en vei til bedre helse

BIO klinikken Carl-Erik Farnes

Biologisk medisin med vitatec


Varighet: 60 min pr gang

Pris: Kr 870 pr gang

Timebestilling: TRYKK HER


Biologisk medisin med Vitatec elektronisk testing av kroppens indre evne til å fungere optimalt. Med to elektroder festet til innsiden av føttene, går det en mikrostrøm som inneholder en masse frekvenstog. Disse frekvenstogene går inn i kroppen - men kommer ut med et helt annet mønster. Det er det som gir grunnlaget for analysen der en rekke algoritmer gir en pekepinn på tilstanden i kroppen.


POENGET ER IKKE Å STILLE NOE FORM FOR DIAGNOSE.

Det vi ønsker og driver med er å finne årsaksrelaterte feil eller ubalanser vi kan gå videre med rent terapeutisk. Det settes opp en plan for 4-10 uker, hvor andre terapier/terapeuter kan inngå, tannlege, lege, kiropraktor osv.

Men først og fremst settes det opp et preparatprogram du kan velge å følge for å bedre ditt indre kroppsmiljø og komme inn i en regerasjonstilstand og bli friskere og friskere. Les mer om regenerasjon under BIOPATI. Dette forløpet kan testes og følges opp med Vitatec.

Dersom du har en kronisk sykdom, anbefales å teste ca hver 4. uke for å optimalisere kuren - og få veiledning innimellom til videre tiltak.

Vitatec apparatet kan også behandle med frekvenser, og er et avansert behandlingsapparat i seg selv. Frekvensbehandling hver 2-6. uke løpende kan gi raskere og bedre resultater for mange.