BIO klinikken Carl-Erik Farnes

Biologisk medisin - en vei til bedre helse


Biologisk medisin med vitatec


Varighet: 60 min pr gang

Pris: Kr 870 pr gang

Timebestilling: TRYKK HER


Biologisk medisin med Vitatec elektronisk testing av kroppens indre evne til å fungere optimalt. Med to elektroder festet til innsiden av føttene, går det en mikrostrøm som inneholder en masse frekvenstog. Disse frekvenstogene går inn i kroppen - men kommer ut med et helt annet mønster. Det er det som gir grunnlaget for analysen der en rekke algoritmer gir en pekepinn på tilstanden i kroppen.

POENGET ER IKKE Å STILLE NOE FORM FOR DIAGNOSE.
Det vi ønsker og driver med er å finne årsaksrelaterte feil eller ubalanser vi kan gå videre med rent terapeutisk. Det settes opp en plan for 4-10 uker, hvor andre terapier/terapeuter kan inngå, tannlege, lege, kiropraktor osv.

Men først og fremst settes det opp et preparatprogram du kan velge å følge for å bedre ditt indre kroppsmiljø og komme inn i en regerasjonstilstand og bli friskere og friskere. Les mer om regenerasjon under BIOPATI. Dette forløpet kan testes og følges opp med Vitatec.
Dersom du har en kronisk sykdom, anbefales å teste ca hver 4. uke for å optimalisere kuren - og få veiledning innimellom til videre tiltak.
Vitatec apparatet kan også behandle med frekvenser, og er et avansert behandlingsapparat i seg selv. Frekvensbehandling hver 2-6. uke løpende kan gi raskere og bedre resultater for mange.